053 42 30 01 aalst@verrassendvastgoed.be Kantoor Bilzen

Verrassend vastgoed

Privacy

Verrassend Vastgoed bvba verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht op www.verrassendvastgoed.be en aalst@verrassendvastgoed.be

Verwerkingsdoeleinden
Verrassend Vastgoed bvba verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klantenbeheer (o.a. klantenadministratie, georganiseerde bezoeken, wettelijke rapportering naar opdrachtgevers en het verzenden van marketing mails in de vorm van gepersonaliseerde matching mailings).

Hieronder vindt u een overzicht van de verzamelde gegevens:
Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Adresgegevens
  • Geslacht
  • Telefoonnummer
  • GSM nummer
  • IP-adres

Rechtsgrond(en) van de verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1.
  • (a) toestemming,
  • (b) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst
  • (c) noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • (f) noodzakelijk voor de behartiging van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen
van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) toestemming, heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Overmaken aan derden
Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de Verrassend Vastgoed bvba groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met Verrassend Vastgoed bvba verbonden zijn of met enige andere partner van Verrassend Vastgoed bvba;
Verrassend Vastgoed bvba garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissen, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van de persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f).

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een van volgende stappen te ondernemen:
  • zelf de instellingen van zijn klant account aan te passen;
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: aalst@verrassendvastgoed.be
  • een brief te richten aan Verrassend Vastgoed - Leo De Béthunelaan 8, 9300 Aalst

Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht
De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).