Huis te koop € 229.000

Oudenaardsesteenweg 468 9420 Erpe-Mere 3 1 198 m² 1

Beschrijving

IN OPTIE / Solide te renoveren woning te Erpe- Mere met aanpalende bouwgrond! Deze te renoveren woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met toegang tot de leefruimte en keuken. Achter de keuken bevindt zich een veranda (met apart toilet) en toegang naar de badkamer. Verder zijn er op het gelijkvloers nog drie bergruimtes (waarvan één met stockagezolder). Via de veranda heeft men tevens toegang tot de tuin en carport.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, één kinderkamer en een bergruimte. Via een vaste trap bereikt men de zolderverdieping dewelke kan ingericht worden tot extra slaapkamers of hobbyruimte. De woning beschikt tevens over een droge kelder! Zowel via de keuken als via de oprijlaan bereikt men de tuin, die ook toegankelijk is via de weg en poortje achteraan de woning. Naast de mogelijkheid tot het plaatsen van verschillende wagens op de oprit, beschikt de woning ook over een garage en carport.

Deze solide half-open bebouwing werd reeds voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. Verwarming door middel van aardgas. De woning is ideaal gelegen nabij verbindingswegen (E40 Brussel - Gent) en bevindt zich op een steenworp van winkels, openbaar vervoer en recreatieterrein. Ideaal voor wie op zoek is naar een centraal gelegen woning met potentieel!

Mogelijkheid tot aankopen aanpalende bouwgrond voor half- open bebouwing met oppervlakte van 6a 30ca. Breedte perceel bouwgrond: 15 meter, diepte perceel: 42 meter. Bouwzone: 2 a 16ca. Contacteer ons kantoor voor mee informatie.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Cannegem Shauni E: shauni@verrassendvastgoed.be