Huis te koop € 189.000

Scherreveldstraat 2 9300 Aalst 2 1 230 m² 123 m² 1

Beschrijving

Ruime woning op topligging in Aalst. De woning beschikt op het gelijkvloers over een grote leefruimte en uitgeruste keuken. Verder is er ook een badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Mogelijkheid tot subsidies Stad Aalst (lees verder onderaan).

Achteraan de woning is er een grote ruimte: garage/atelier/ .... die desgewenst kan ingericht worden als extra woonruimte. Aanpalend hieraan vinden we nog een ruime garagebox (30m²) terug die extra aangekocht kon worden voor € 30.000,- . Er is tevens een ruime kelder onder de woning.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een veranda. De woning heeft ook nog een zolder, die naar wens kan ingericht worden. Deze woning is door zijn centrale ligging een topper in zijn prijsklasse. De aanwezigheid van een atelier en de aanpalende garage zijn een extra troef!

PREMIES PRIKKELPROJECT: Met vier premies wil de stad Aalst inwoners en eigenaars in de Watertorenwijk (waar deze woning gelegen is) prikkelen om hun woning op te knappen. Infomatie vind je hier https://aalst.be/artikel/vier-prikkelpremies-watertorenwijk. Download hier de brochure.

Contacteer ons kantoor voor meer informatie over deze mogelijkheden!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Vidts Wouter E: wouter@verrassendvastgoed.be