053 42 30 01 aalst@verrassendvastgoed.be Kantoor Bilzen

Verrassend vastgoed

Better Living
Aalst
Vanaf € 261.653
  • Slaapkamer: 1-3
  • Oppervlakte: 94-143m²
Residentie Better Living bestaat uit 3 wooneenheden - rustig en centraal gelegen in het hart van Aalst.

De naam van de Residentie reflecteert de diverse sterktes van het pand; u gaat een levensperiode tegemoet van minder stress en veel meer levenskwaliteit in een appartement dat speciaal is ontworpen met veel aandacht voor privacy en “goed gevoel”. Deze twee sleutelbegrippen worden bewerkstelligd door een keuze van zeer kwalitatieve materialen en doordachte structuur van het pand.

Per verdieping bestaat Residentie Better Living uit slechts één wooneenheid, om optimale privacy te garanderen. Op het gelijkvloers is er een appt. met 1 slaapkamer en bureau/dressing. Deze unit kan aan de achterzijde van het gebouw genieten van een terras en een private groenruimte. Het appt. op de eerste verdieping omvat 3 slaapkamers en 2 terrassen, waarvan één gedeeltelijk overdekt. De penthouse op de tweede verdieping beschikt eveneens over 3 slaapkamers en 2 terrassen.

Een carport met autostaanplaatsen en een fietsenberging met oplaadpunten zijn te bereiken via een doorrit in het gebouw. Deze doorrit is voorzien van een poort die de veiligheid en privacy van de bewoners garandeert.

De Aalsterse Dr. André Goffaertstraat is een éénrichtingsstraat die parallel loopt met de Parklaan. Op 2 minuten wandelen staat u midden in het groen van natuurgebied ‘Osbroek’ en bereikt u vlot het nieuwe sport- en recreatiecomplex ‘Schotte’. De rustige ligging van Residentie Better Living betekent niet dat u inboet aan bereikbaarheid, integendeel. U bent er op wandelafstand van de Grote Markt en het commerciële winkelhart van Aalst. Met de wagen bent u binnen de vijf minuten op de oprit E40; via de Parklaan komt u meteen op de stadsring.

Verkoop onder de wet Breyne; u betaalt in schijven naargelang vordering van de werken. Start der werken is voorzien in augustus 2018.
Wenst u meer informatie of het project? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren: Contacteer ons

Overzicht project

Gelijkvloerse verdieping
Type Referentie Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Appartement Better Living A1 1 94 m² 19 m² 9,0 m² € 261.653
Eerste verdieping
Type Referentie Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Appartement Better Living A2 3 143 m² 32,1 m² € 437.025
Tweede verdieping
Type Referentie Slpk. Opp. Tuin Terras Prijs
Appartement Better Living A3 3 142 m² 30,0 m² € 453.554

Vraag meer informatie aan

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon